fbpx

   0495 / 31 69 61

   info@work4it.be

Work 4 it stelt voor: onze gezonde krokante granola op basis van havermout.

Hij bevat geen toegevoegde suiker waardoor hij geschikt is voor diabetici. Bovendien bevat hij zeer veel vezels waardoor hij lang een verzadigd gevoel geeft. De granola is huisgemaakt en bevat geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. Doordat de basis van de granola havermout is, bevat hij minder calorieën dan andere granola’s op de markt én heeft hij een cholesterolverlagend effect.

Er zijn 2 soorten beschikbaar natuur en choco.

De natuur is zoete krokante havermout waar je eventueel zelf nog noten, rozijnen of vers fruit aan kan toevoegen.

De choco is krokante havermout met rauwe cacao nibs. Cacao nibs zijn sowieso gezond omdat ze niet bewerkt zijn en hebben ook nog is een positief effect op je humeur, nog sterker dan chocolade. Doordat onze cacao nibs niet hoger dan 40 ° C verhit worden blijven alle mineralen en vitaminen aanwezig in de nibs. Ook zijn cacao nibs rijk aan antioxidanten die kunnen bijdragen aan gezonde hart- en bloedvaten.

De granola is beschikbaar in handige portieverpakkingen zodat je niets moet afwegen. 1 portie van 50 g komt overeen met 2 sneden brood met mager beleg. De granola is ook verkrijgbaar is zakken of potten van 200 g , 400 g of 1000 g.

+ Laag in calorieën
+ Cholesterolverlagend
+ Zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen
+ Zonder toegevoegde suiker
+ Geschikt voor diabetici
+ Verkrijgbaar in handige portieverpakking

Bestellen kan via info@work4it.be of via het contactformulier Bestellingen kunnen ook verzonden worden.