fbpx

   0495 / 31 69 61

   info@work4it.be

VOOR WIE?
Eerst raad ik steeds aan om af te slanken via traditionele gezonde voeding. Lukt dit niet, ben je al lang bezig en hierdoor niet meer gemotiveerd of moet je snel afslanken? Dan biedt een proteïnedieet een goede oplossing! Je dient in goede gezondheid te zijn (bloedonderzoek) en je blijft onder begeleiding tot je opnieuw een normale voeding volgt.

 

WAT?
Een proteïnedieet of eiwitdieet is een afslankingsprogramma arm aan koolhydraten en rijk aan eiwitten. Hierdoor gaat jouw lichaam over in een “overlevingsstand” en zal je meer vetten gebruiken en dus sneller afslanken. Bovendien is het een streng afgebakend dieet waardoor het vaak makkelijker is om niet te zondigen. Tijdens het dieet leert u om veel groenten te eten en een regelmatig eetpatroon aan te nemen.

Ik kies voor een dieet waarin groenten niet worden beperkt en waarin er zeer traag wordt opgebouwd naar gezonde voeding in 8 fases om het jojo effect te vermijden.  De bedoeling is altijd dat je overgaat naar een gezonde voeding en zolang onder begeleiding blijft.
Dit duurt minimum 9 weken en u valt gemiddeld 10 kg af.

Wij werken met Ligna Pharma.
Je kan dit dieet enkel volgen onder begeleiding.

 

TARIEF
Opstart proteïnedieet: € 180

  • 1 intake gesprek (1 uur)
  • Startpakket met maaltijden voor 2 weken

Daarna gebruik je proteïnemaaltijden die je bij mij bestelt.
Je betaalt gemiddeld € 7 per dag aan maaltijden.
Per aankoopschijf van € 75 krijgt u een gratis consultatie.
Daarna schakel je over op gezonde voeding en blijft in opvolging met een 5 beurtenkaart ”Werken aan je gewichtsbehoud” (€ 85 voor 5 beurten)

 

BELANGRIJK!
Een combinatie van verschillende pakketten inclusief beweging is mogelijk aan een aangepast tarief.

Indien een afspraak niet binnen de 48 uur wordt geannuleerd (via mail, bericht, sms of telefoon) zal ik een annulatiekost aanrekenen (m.u.v. ziektebriefje).
Indien afspraak geannuleerd tussen de 24 en 48 uur voor de afspraak: 50 % van de normale prijs. Indien niet geannuleerd of minder dan 24 uur op voorhand: 100% van de normale prijs.
Beurtenkaarten worden niet terugbetaald.

 

TERUGBETALING
Er is een terugbetaling voor dieetadvies die voor elke mutualiteit anders is.
Klik hier voor meer info.