fbpx

   0495 / 31 69 61

   info@work4it.be

 
De eerste consultatie is een kennismakingsgesprek van een uur. Het is belangrijk dat ik zo veel mogelijk over u te weten kom. Op deze manier kan ik u een professioneel en gepersonaliseerd programma aanbieden.

U vult een vragenlijst in voordat u langskomt zodat we meer over uw te weten komen. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Nadat u deze vragenlijst heeft ingevuld contacteren we u voor een afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doel en mogelijkheden. Verder bepaal ik (indien u dit wenst) uw gewicht, vet- en spierpercentage en middelomtrek.

Na dit gesprek doen we een beweeganalyse zodat we uw werkpunten kunnen ontdekken. Deze oefeningen kan u thuis ook al oefenen. We bepalen welke van onze 3 formules voor u het meest geschikt is en maken een nieuwe afspraak. Dit kost 50 euro (25 euro in combinatie met dieetadvies.)

Brons

Tijdens de intake blijkt dat je vooral nood hebt aan een gestructureerd schema op maat. Ik stel een schema op en hiermee kan je aan de slag gedurende 6 weken. Als je vragen hebt kan je me steeds bereiken via mail en krijg je antwoord binnen de 48 uur. Wekelijks stuur je je trainingsdagboek door en geef ik jou feedback en motivatie.

Zilver

Je hebt nood aan een gestructureerd programma maar wil hierbij ook af en toe aangemoedigd en begeleid worden. Elke week is echter iets te veel voor jou. Ik stel een schema op en hiermee kan je aan de slag gedurende 10 weken. We overlopen dit schema tijdens de 2de consultatie. Elke 2 weken trainen we samen 1 uur en overlopen we je trainingen en sturen bij waar nodig. Wekelijks stuur je je trainingsdagboek door en geef ik jou feedback. Als je vragen hebt kan je me steeds bereiken via mail en krijg je antwoord binnen de 48 uur.

Goud

Uit de intake blijkt dat je nood hebt aan motivatie en begeleiding. Je traint graag wekelijks minstens 1 keer onder begeleiding. Ik stel een schema op voor 6 weken dat je thuis kan uitvoeren maar we trainen elke week 1 keer samen gedurende een uur. Als je vragen hebt kan je me steeds bereiken via mail en krijg je antwoord binnen de 48 uur.

Tarief: 95 euro (85 euro in combinatie met dieetadvies)

Na 6 weken kan je terug bij ons terecht voor een gepersonaliseerd opvolgprogramma.
Tarief: 75 euro (65 euro in combinatie met dieetadvies)

Tarief: 295 euro (285 in combinatie met dieetadvies) voor 5 personal trainingen om de 2 weken en 10 weken begeleiding.
Tarief: 275 euro (265 in combinatie met dieetadvies) voor 5 personal trainingen en 6 weken begeleiding.
U kan steeds een losse sessie personal training inplannen van 1 uur ongeachte welk pakket u kiest. Dit kost 50 euro per uur.

Klik hier om meer te lezen over “Wat is personal training”
Klik hier om meer te lezen over “Ik heb weinig tijd om te trainen”
Klik hier om meer te lezen over “Waarom personal training als ik goedkoper met een groepsles kan meedoen”
Klik hier om meer te lezen over “Is personal training duur?”
Klik hier om meer te lezen over “Wat is personal training”

Indien een afspraak niet binnen de 48 uur wordt geannuleerd (via mail, bericht, sms of telefoon) zal een annulatiekost aangerekend worden (m.u.v. ziektebriefje). Indien afspraak geannuleerd tussen de 24 en 48 uur voor de afspraak: 50 % van de normale prijs. Indien niet geannuleerd of minder dan 24 u op voorhand: 100% van de normale prijs. Pakketten worden niet terugbetaald.