0495 / 31 69 61

   info@work4it.be

Work 4 it kookt!

Ik krijg vaak de vraag krijg waar je gezonde kant en klaar maaltijden kan kopen maar kan hier helaas geen antwoord op geven omdat deze nu eenmaal niet echt bestaan. Daarom hebben we een oplossing gezocht!
Vanaf heden zijn er op bestelling gezonde huisbereide, kant en klaar maaltijden te koop bij Work 4 it! Deze kunnen elke dinsdag opgehaald worden in Tielen of Turnhout. De bestelling stuur je 1 week op voorhand door naar info@work4it.be

Gezonde Bolognesesaus
Elke week kan je dit bestellen. Dit is naar eigen keuze verpakt in porties voor 1 of 2 personen. Dit eet je met 60 g volkorenpasta en dan heb je een maaltijd die goed verdeeld is qua groenten, vlees en zetmeelcomponent.
De saus bevat veel groenten en het magere puur rundsgehakt. Je maaltijd bevat dan slechts 400 kcal. De saus wordt diepgevroren aangeboden en bewaar je dus zelf in de diepvries of kan je opeten tot 3 dagen nadien. Voor 1 portie van 300 g betaal je nu slechts 3 euro!

Soep van de week
Elke week zal er een soep van de week gemaakt worden die je tot 1 week op voorhand kan bestellen. Hiervoor zal een afwisseling zijn van 4 soepen: broccolisoep (ophaling op de 1e dinsdag van de maand), wortelsoep (2e), tomatensoep (3e), groentesoep (4e) en af en toe een seizoenssoep (5e).
De soepen worden steeds vers gemaakt op maandag en kunnen dus gegeten worden t.e.m. woensdag of ingevroren worden. De soepen zijn steeds per liter te bestellen Nu voor de aantrekkelijke prijs van € 3!

Lekkere huisgemaakte rabarberspijs
Koop nu tijdelijk een potje huisgemaakte rabarberspijs voor slechts € 1,5!

Zonder suiker maar toch lekker zoet door de zoetstof die gebruikt is. Aangezien rabarber eigenlijk een groente is bevat het zeer weinig calorieën maar wordt meestal als fruit gegeten. Een potje van 250 g spijs bevat slechts 85 kcal! Je kan het zo eten, als beleg op je brood of toast, verwerken in gebak, mengen onder yoghurt of platte kaas,… Je kan ook een potje eten als fruitportie of verwerk wat in een smoothie! Bovendien is deze spijs als beleg zelfs geschikt in een proteïnedieet!

Bovendien zijn er verschillende smaken verkrijgbaar:
– rabarber natuur
– rabarber met kaneel
– rabarber met aardbei
– rabarber met vanille

De voorraad is beperkt dus bestel nu je potje via info@work4it.be!