fbpx

   0495 / 31 69 61

   info@work4it.be

 
AN – 40 JAAR

“Begin 2016 startte ik onder begeleiding van Tanya van Work 4 it met het proteïnedieet. Twaalf maanden later zijn we 72 kg kwijt. Momenteel ben ik aan het zoeken hoe ik gezond eten kan inpassen in mijn leven. Dit lukt, zeker omwille van de vele tips.​”

2018: Ondertussen komt An nog steeds om de 3 weken op controle en heeft ze maar liefst 82 kg verloren en heeft ze een gezond bmi!

 
JULIA – 53 JAAR

“In oktober 2015 besloot ik om een afspraak te maken bij Work 4 it. Ik wilde een paar kilo’s eraf en daarom vroeg ik hulp bij Tanya, de diëtiste. Dit was een heel goed idee, want door haar advies, viel ik snel een aantal kilo’s af! Tijdens de zomer van 2016 startte Work 4 it met groepslessen in hun tuin! Ze hadden keuze uit 2 outdoor lessen en ik koos voor Outdoor summer workout( functionele les voor uithoudingsvermogen, stabiliteit en kracht). Samen met mijn dochter reed ik elke week met plezier naar Tielen! Want het bleken heel aangename , afwisselende, gezellige en goede lessen te zijn! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik voel me weer fit en gezond, en dat voelt zeker goed!”

 
SARA – 29 JAAR

Na vele jaren van overgewicht en diëten kwam ik bij Tanya terecht. Die mij begeleide bij een gewoon dieet . Dit met veel ups en downs. Tot ik vorig jaar rugklachten had en naar rugspecialist moest. Die vertelde mij dat de oorzaak mijn overgewicht was en dat gastric bypass de enige oplossing was .
Dit was een enorme klap in mijn gezicht en na een gesprek met Tanya besloten we samen het proteïne dieet te beginnen.
Aangezien ik met mijn man en dochter nog ’s avonds warm wilden eten, ben ik gestart in fase 2
Ben begonnen eind oktober en voor een korte kuur omdat de feestdagen voor de deur stonden. Ben gestopt van december tot eind januari . Daarna terug met volle moed begonnen.
Ben momenteel nog steeds bezig. De weegschaal geeft aan -38 kg broekmaat 50-52 en nu al geëindigd op broekmaat 42. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Want de proteïne neemt de honger weg maar de goesting niet.
Heb een serieuze klik gemaakt in men hoofd qua eten.
wil NOOIT meer terug naar hoe ik vroeger was…
Bedankt aan Tanya voor de goeie begeleiding en de steun die ze mij gegeven heeft!

 
ARNE – 25 JAAR

voor-en-na
Januari 2015

Nieuwe voornemens, nieuwe levensstijl, zo kon het niet langer.
Ik bereikte bijna de kaap van 100 kg. Veel te veel voor een jonge gast van 22 jaar en 1meter 82. Ik heb vroeger gevoetbald en kon dit nogal goed controleren. Maar na het stoppen met de sport en heel wat bijkomstigheden ging het de foute kant op. Ik kwam veel bij en heb er nooit echt op gelet.

Tot ik die keer op kerstmis een hemdje kreeg en ik niet meer in een XL paste. Dan begin je na te denken.

 

Ik was een emo-eter. Als ik me niet goed voelde at ik veel en kwam het er toch allemaal bij. Uiteraard had de kanker van mijn moeder er ook veel mee te maken. Geen zin in gezonde voeding, veel fast-food, frisdrank, dat ook omdat ik mezelf niet goed voelde. Meer tijd steken in de zorg voor iemand anders dan voor jezelf… .

Maar het moest anders en in samenspraak met mijn vriendin, ouders en vrienden ben ik gaan zoeken naar een diëtist. Van horen zeggen, was Tanya Smolderen wel iemand die het tij kon keren. Snel naar de website gesurft en meteen een afspraak gemaakt. 4 januari geloof ik.

Op de eerste afspraak werd er langer tijd genomen om te kijken waar het hier en daar fout liep. Met enkele tips van Tanya kon ik dan meteen aan de slag. Uiteraard moest ik de eerste 2 weken goed opschrijven wat ik allemaal te eten nam. Daarna gingen we de volgende afspraak bekijken waar het fout liep. Uiteraard werd er ook gezegd dat ik fel moest minderen met Frisdrank en Fast-food. Dat had ik al snel gedaan, waarop de volgende afspraak mijn gewicht met enkele kilo’s gezakt was. Het was wel direct aanpassen en het was niet makkelijk om in de Delhaize of Colruyt in de rayon van Frisdrank en chips te lopen, zonder iets mee te nemen.

Tanya gaf me hier goede raad in, Ik kon weer verder met vele tips, veel bijsturing en hier en daar een terechte tik op de vingers. Want ik wilde mijn doel bereiken en voor mijn gezondheid was dit toch erg belangrijk. Teveel gewicht meedragen is nooit goed. Zeker niet als je al wat zwakkere spieren hebt.

Week na week zakte de kilo’s en daar ben ik Tanya dankbaar voor. Alles stond ook in het thema van het moment, was het sinterklaas, dan kreeg je tips over chocolade, kerstmis en nieuwjaar? Dan was het een zaak om tips te krijgen over Gourmet, hapjes en drankjes… .

Ze heeft nieuwe dingen aangeboden, ik heb nieuwe gerechten leren kennen, nieuwe eetgewoonten en ik kon ook andere mensen overtuigen om een toch een beetje mee te doen. Binnen ons gezin verloren er enkele onbewust ook wat kilo’s. Als het hier en daar toch weer eens tegenviel gingen we op zoek naar wat er fout liep. Opnieuw beginnen van 0 en opnieuw terug strenge maar goede opvolging! Nu weet ik hoe ik het zelf moet aanpakken, met tips van Tanya gaat het me zeker lukken om een gezonde levensstijl aan te houden. Ik kan genieten van zelf gerechten te koken en als je dan een zondigt, hier en daar soms nog wel iets teveel. Dan geniet ik daar extra van.  Tanya had hier ook respect voor, maar dan is het zaak om samen met haar de draad terug op te nemen. Terug opnieuw dingen op te schrijven en blijven werken aan jezelf. Een jaar later ben ik ongeveer 15 a 16 kg kwijt geraakt, een fantastisch resultaat. Ik voel me ook veel beter in mijn vel en heb de draad van het sporten weer opgepakt. Want enkel op je voeding letten is het niet alleen ook genoeg bewegen!

Als ze me vragen hoe ik dat gedaan heb, zeg ik altijd, ik kon dat nooit alleen. Want ik zeg er altijd bij dat dit vooral door de steun kwam van Tanya. Never give up! Als er mensen nu een diëtist zoeken, dan verwijs ik ze altijd door naar Tanya. Want ze heeft mij toch heel goed geholpen.

Mijn gewicht bij het begin was zo ongeveer 97 kg, als het niet meer is. Nu schommelt het tussen de 81 en de 82. Ook mijn vet % zat dicht tegen de 40 aan en schommelt nu tussen de 25 en 27 %, dat kan nog lager, maar da’s gewoon hard blijven sporten!

Ik hoop dat ik vele mensen kan overtuigen, want het gaat toch om je leven. Mocht je jezelf niet meer goed in je vel voelen en denken dat je toe bent aan een goede opvolging om wat kilo’s te verliezen. Er is maar 1 adres, dat van Tanya!

Het is niet allemaal rozenscheur en maneschijn, je moet er zelf veel voor over hebben, karakter hebben en geloven dat je kan slagen. Het kan tegenslaan, maar daar is een diëtiste voor. Ze zet je op de goeie weg en kan je tijdig bijsturen!

Bedankt Tanya voor de opvolging, talrijke tips en het vertrouwen. Ik ben jou alvast heel dankbaar!

Arne.